Måla fasad i Spånga & Stockholm

Om färgen på din husfasad börjat flagna är det god tid att göra någonting åt saken. Dels av rent kosmetiska skäl, men också för att en fasadmålning kan öka fastighetsvärdet mer än vad jobbet kostar.

Certifierade målare garanterar ett gott resultat

Vi använder enbart färger från pålitliga och väletablerade kvalitetsleverantörer. Utöver det är all vår måleripersonal utbildad och certifierad. Sammantaget innebär det att du får hjälp av ett byggföretag vars tjänster omfattas av kvalitetsgarantier. Vi utför även uppföljningar på redan genomförda uppdrag.

Omsorgsfull fasadmålning i Spånga med omnejd

Vi har målat till exempel hyreshus, radhus, kontorsfastigheter, villor, sommarstugor och fritidshus åt kunder i till exempel Sollentuna, Kista, Hässelby, Spånga och Kälvesta. Vi hjälper med andra ord utan problem till över ett stort arbetsområde.

Bygglov, ROT-avdrag och andra formaliteter

När vi säger att vi är en totalentreprenör så menar vi det. I praktiken betyder det att vi kan hjälpa dig med bygglovsansökningar och annat som kräver kontakt med myndigheter inför en byggnation. Vi hjälper privatkunder att sänka sina kostnader med ROT-avdraget.

Ta del av en kostnadsfri offert

Ring eller skriv till oss så svarar vi på alla frågor du kan tänkas ha om att måla fasaden. Om du behöver hjälp med fasadmålning, beskriv vad det handlar om för fastighet, hur stor yta som ska målas mm. så återkopplar vi till dig med en gratis offert.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här