Renovera träfönster i Spånga & Stockholm

Gamla träfönster behöver renoveras med omsorg om detaljerna. Träfönster i hus som är byggda på 1950-talet och tidigare är nämligen platsbyggda, och som sådana unika. Vi ha handlaget som krävs för att återställa dem till gott skick utan att deras karaktär går förlorad.

Renoveringar av träfönster där allt ingår

Vi renoverar förstås både gamla och nya träfönster. Av oss kan du alltid räkna med att få en komplett lösning som återställer dina fönster till högsta standard.

  • Kittning
  • Glasbyte
  • Lagning av träkarmar
  • Fönsterbleck

Fönsterrenoveringar i Spånga med omnejd

Vi renoverar fönster i stora och små projekt åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i orter som Solhöjden, Sundbyberg, Flysta, Vinsta och Bromma. Du kan anlita oss för att renovera fönster i allt från sommarstugor till hyreshus.

Ett byggföretag som hjälper till från start till mål

Behöver du ansöka om bygglov? Har du rätt till ROT-avdraget? Som totalentreprenör kan vi assistera vid alla moment som ingår från projektplanering till avslutat byggprojekt.

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss och berätta

Skriv eller ring till oss så kommer du i kontakt med en av våra projektledare. Begär ut en kostnadsfri offert direkt eller diskutera olika frågor du kan tänkas ha. Alla förfrågningar besvaras inom 48 timmar. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här