Trapphusrenovering & målning i Spånga & Stockholm

Ett trapphus av god standard är viktig både för hyresgästernas trivsel och för fastighetsvärderingen. I de tjänster vi utför inom renoveringar av trapphus ingår till exempel golvslipning, trapphusmålning, byten av räcken och andra detaljer. Vi utför helt enkelt kompletta lösningar inom trapphusrenovering åt våra kunder.

Komplett tjänsteutbud för renoveringar av trapphus

Vi tar fram heltäckande och skräddarsydda lösningar åt alla våra kunder. Målsättningen är alltid att vara så kostnadseffektiva och värdehöjande som möjligt. I värde räknar vi in både fastighetsvärdet och bruksvärdet för de som använder trapphuset.

  • Golvslipning
  • Vägg- och takmålning
  • Byten av trappräcken mm.
  • Installation av dörrar
  • Fönsterrenoveringar
  • Fönstermålning

Kontakta oss för hjälp med trapphusrenovering i Spånga med närområde

Hittills under vår karriär har vi framgångsrikt drivit entreprenadarbeten i bland annat Hässelby Villastad, Sundbyberg, Duvbo, Ängby och Vällingby. Bland våra tidigare kunder hittar du till exempel fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag.

Samtala med oss om trapphusrenovering

Skriv eller ring till oss och berätta hur renoveringsbehovet ser ut. Tillsammans med vår projektledare har du sedan möjligheten att sätta ihop en projektplanering som på kostnadseffektivast möjligast vis uppnår din målsättning.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här