Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter i Spånga, Stockholm

Välkommen till vår erfarna byggfirma som erbjuder professionell och pålitlig service inom markstens- och altantvätt samt uppfartsrengöring i Stockholmsområdet. Du kan anlita oss för stora byggprojekt såväl som mindre rengöringar. Inget projekt är för litet eller för stort för oss!

Professionella rengöringstjänster

Vi är experter på markstens- och altantvätt och ser till att din uteplats blir som ny. Våra högkvalitativa och moderna verktyg i kombination med effektiva metoder ser till att ogräs, mossa och smuts försvinner från stenplattorna, asfalten eller träplankorna. Vi använder högtryckstvätt med olika sorts munstycken beroende på material vilket gör att utemiljön tvättas på ett effektivt och skonsamt sätt.

Många av våra jobb är just i Spånga men vi utför även många jobb i områden runt om såsom, Hässelby, Sundbyberg, Bromma och Vinsta.

Vi tvättar alla typer av uteplatser

Vi har ett brett nätverk och kan erbjuda lösningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. Du kan anlita oss för tvätt av alla möjliga sorters uteplatser och fastigheter, inklusive:

  • Villor
  • Radhus
  • Stora och små hyreshus
  • Innergårdar
  • Tomter

Kontakta oss och få en gratis offert

Hör av dig till oss idag för att få ett kostnadsfritt prisförslag för rengöringen av din uppfart eller uteplats. Vi ser fram emot att höra från dig och vi hjälper dig gärna att ta fram en skräddarsydd lösning. Självklart hjälper vi dig även att minimera kostnaden med hjälp av ROT-avdraget. Hör av dig så sätter vi igång!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här